Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Webdesign

Web Drafting

Waarom

Dat zal ik u vertellen. Het ontwerp van een website is zo complex en wordt beÔnvloed door zoveel verschillende parameters dat het niet in ťťn logische stap kan worden uitgevoerd. Het ontwerp van een website is niet een wetenschap maar een kunde waar veel emotie, creativiteit en talent een rol spelen.

Projectie

In het proces van Web Drafting moet allereerst bepaald worden wat u met de website wilt bereiken. Misschien heeft u al een visie of zelfs al een duidelijk beeld of misschien heeft u nog veel twijfels over uw ideeŽn. Het webdesignburo zal u moeten ondersteunen in dit proces door niet alleen uw ideeŽn te toetsen op haalbaarheid maar ook sturing te geven aan uw denkpatroon.

Proces

Er bestaat geen standaard voor het ontwerp van een website. In wezen is ieder bedrijf uniek, het heeft zijn eigen uitstraling en imago. De website zal een sfeer moeten uitstralen die bij de image van het bedrijf past (jong, degelijk, vrolijk, hightech, uitdagend, vernieuwend ...etc.).

Daarom zal de aanpak om tot een geschikte Web Draft te komen ook steeds verschillend zijn en moeten aansluiten bij het bedrijf. Een webdesignburo moet flexibiliteit tonen en zich kunnen aanpassen aan uw bedrijf. Alleen na een veelzijdige en jaren lange ervaring kan een bedrijf deze kwaliteiten bezitten.

Voortgang

De doorlooptijd van de web drafting fase zal sterk afhangen van de grootte en complexheid van de website. Haast moet je nooit hebben. Niet zelden duurt het maanden voordat een heldere vormgeving is bepaald. Je zou kunnen vragen om de voortgang op een tijdelijk ingerichte website te kunnen volgen.


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!