Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Webdesign

Introductie

Wat is dat Eigenlijk?

Wat bedoelen we eigenlijk met webdesign. Als je gaat zoeken op het internet zou je zeggen dat iedereen weet wat webdesign is en jij de enige Dombo bent op het World Wide Web dit het niet weet! Maak je maar geen zorgen, de rest weet het ook niet.

Webdesign is meer dan alleen informatie op het internet zetten. Kijk maar eens naar de diversiteit en het aantal onderwerpen op deze website. En er is nog veel meer waar je aan moet denken.

Aanpak

Je kunt je natuurlijk niet druk maken om de aanpak, het gaat tenslotte om het eindresultaat, maar dan kom je er echt niet. Het gaat veel geld kosten en je kunt het allemaal een paar jaar later weer opnieuw overdoen. Dus weer dezelfde hoge kosten!

Structureel

Het is dus veel beter jezelf te verdiepen in de aspecten van webdesign die een belangrijke rol spelen.

Er moeten eisen gesteld worden aan de verwachtingen, er wordt tenslotte ook voor betaald. Je mag dan ook wel wat verwachten!

Webdesign is voor teveel mensen/bedrijven een te onbekend terrein en het gaat (te) vaak fout. Dit komt omdat u zichzelf overschat. Iemand die een keer een website gemaakt heeft is nog geen specialist. Laat u dus adviseren!

Fasering

Een goede fasering is reeds het halve werk. Op die manier ben je er meer zeker van als opdrachtgever dat aan de verwachtingen kan worden voldaan en dat de verschillende aspecten aan bod komen.


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!