Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Tekst Presentatie

Introductie

Is er een standaard

Nee, een standaard is er niet, maar de pagina moet wel goed leesbaar zijn! De standaard teksten op deze website zijn 11 pixels groot en het gebruikte lettertype is Verdana. De tekst ziet er dan als volgt uit:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vreemde Tekst "Lorem ipsum ....."

Nee, niet onbekend maar voor de meeste van ons wel onbegrijpbaar. Het is een standaard tekst in het "Pseudo Latijn" die in de drukkerswereld wordt gebruikt als voorbeeld tekst en stamt uit 1500!

De tekst lijkt op het eerste gezicht origineel Latijn te zijn maar heeft in werkelijkheid volstrekt geen betekenis. De tekst staat vol met spelfouten en verbasteringen. Dat is ook de reden waarom de tekst gebruikt wordt. Bij een leesbare tekst zou de lezer afgeleid worden door de inhoud, terwijl het alleen om de vormgeving gaat. Geeft maar toe, de onderstaande tekst komt anders over dan het "Pseude Latijn"

Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten. Dit is standaard tekst met veel vouten.
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!