Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Webdesign

Web Announcement

Wat Betekent Dit?

Met Web Announcement zal de inhoud van de website toegankelijk worden gemaakt voor de buitenwereld. Zo zal de website van een web adres (URL) worden voorzien. Hiertoe moet er een domeinnaam worden gereserveerd en uw website zal gepresenteerd moeten worden als bezoekers uw domeinnaam ingeven bij hun bezoek aan het medium van het World Wide Web. Hiervoor moet de website worden onderbracht bij een hosting provider. Uw webdesignburo kan deze activiteiten voor u uitvoeren en uw site onder brengen bij een hosting provider.

Is Dat Alles?

Nee, dit is maar het begin. Vaak houdt de service hier op en wordt er tegen een meerprijs aangeboden om uw site aan te bieden bij de belangrijkste zoekmachines. Het is namelijk zo dat de belangrijkste zoekmachines automatisch uw website zullen vinden. Hiervoor is namelijk tijdens de Web Construction fase speciale codering opgenomen zodat uw website automatisch door de zoekmachines zal worden gevonden. Het duurt in de regel 6 tot 8 weken voordat uw pagina wordt opgenomen.

Wilt u dat uw site sneller gevonden wordt dan is het ook mogelijk om uw site aan te bieden aan met behulp van de google webmaster hulpprogrammes.

Verder is het van belang dat de referentie naar uw website wordt opgenomen in een toepasselijke selectie van de zogenaamde startpagina's. Deze start pagina's kunnen landelijk gericht zijn of alleen op de directe regio rondom uw bedrijf of winkel.

Was Dat Alles?

Nee, het webdesignburo heeft nu gedaan wat zij op eigen kracht kon doen. De promotie van een website moet nu ook uw aandacht hebben. Bedenk, dat een website de potentie heeft om een zeer groot aantal (potentiŽle) klanten te bereiken .... en dat u met een website zeer veel meer informatie kunt presenteren dan op een eenvoudig (zwart/wit) A4'tje wat slechts ťťn keer in de week bij uw potentiŽle klanten in de brievenbus wordt bezorgd.

Ook in dit proces kunt u tips krijgen van het webdesignburo. Houd er wel rekening mee dat deze fase zo maar 3 maand in beslag kan nemen.

Zijn We Nu Klaar?

Nee, om uw website tot een volkomen succes te maken is het belangrijk om uw site regelmatig te actualiseren en zorg te dragen voor een zorgeloze beschikbaarheid van de informatie. Ook tijdens die fase kan het webdesignburo u ondersteunen. De afspraken hiervoor worden vastgelegd in een Web Mastering overeenkomst.


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!