Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Bekende Voutjes

Introductie

Een foutje valt niet op

Yep, een open deur denk u misschien? Maar nee, het tegendeel is waar. Ons World Wide Web is hetzelfde als onze eigen voortuin, maar dan veel groter. Bijna iedereen heeft er 1'tje en we weten allemaal precies hoe we deze moeten inrichten en onderhouden.

Maar heeft u ooit wel eens goed hierover nagedacht? ... Elke week krijgen we krantjes in onze brievenbus en de meeste van ons lezen deze aandachtig. Er zijn zelfs modeltuinen (denk aan de tuinen van Appeltern) die wekelijks door 1000'zenden mensen worden bezocht voor een toegang van meer dan €10,- per persoon (ook de auto parkeren kost geld), maar, ... als we dan een website willen maken dan krijgt deze geen aandacht. Nou ja "geen aandacht?", in ieder geval minder dan de voortuin.

Uw voortuin wordt dagelijks door een beperkt aantal mensen bekeken, maar uw website heeft de potentie om door bijna iedereen op de wereld te worden bekeken.

Dit is dus even schrikken!

Soms moeten we even slikken en (beginnen) we te begrijpen dat het WWW (u weet nu dat dit staat voor het WORLD wide web) groter is dan onze eigen voortuin.

Niet te geloven!

Gisteren (of iets langer geleden, want informatie op internet is ook vergankelijk) was u nog een beetje timide en was u onder de indruk van de macht van uw eigen gemeenteraad. Als zij beslissen een nieuw kantoor te bouwen dan is dat wereldnieuws in Deventer en komen er zelfs oud politici zoals Jan Terlouw Sr. aan te pas als uw gemeenteraad uit elkaar dreigt te vallen!

Uw website heeft de aandacht van veel mensen, besteed er dan ook de aandacht aan die het verdient! Het kan machtiger zijn dan uw gemeenteraad.

Geef aandacht aan:

  • De grote foto bestanden
  • Niet werkende links
  • Menu structuur
  • Kleuren
  • Ontwerp

Het onkruid in de tuin wordt ook bestreden!
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!