Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Webdesign

Fasering

Daar Gaan we Weer

Het klinkt misschien wat stoffig maar het blijkt noodzakelijk om op een aantal momenten in de ontwikkeling en realisatie van uw website, afstemming met elkaar te hebben. Dit is nodig om het uiteindelijke doel van website, zo scherp als mogelijk, voor ogen te blijven zien.

Afhankelijk van de complexheid van de website zal het aantal overleg momenten variŰren. Als minimum zal er altijd de onderstaande 4, in wezen zeer verschillende fasen, van toepassing:

  • Web Drafting
  • Web Construction
  • Web Announcement
  • Web Mastering

Duidelijk?

De bovenstaande uitdrukkingen zijn door mijzelf (Design4w3) bedacht om een sprekende naam aan de vier fasen toe te kennen.

In de navolgende secties zal duidelijk worden wat het beoogde objectief is voor iedere fase. In feite heeft iedere fase zijn eigen specialistische ondersteuning nodig

Het is de taak van een webdesignburo er voor zorgen dat aan iedere fase de juiste proportie aandacht en sturing gegeven wordt zodat het beoogde doel van uw website bereikt wordt. Mogelijk zijn niet alle kwalificaties binnen het webdesignburo aanwezig, maar het is wel de taak om van het bureau om een co÷rdinerende rol te spelen.


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!