Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Waarom een Website

Introductie

Waarom?

"Waarom?", dat is de eerste vraag die je moet stellen indien iemand een website wil hebben; wat is het beoogde doel. Dit is tevens de vraag die de meeste kostenbesparingen oplevert. Een website hebben omdat iedereen er eentje heeft is absoluut geen reden.

Internet wordt nog vaak als doel gezien in plaats van middel!

De keuze voor een kant en klare website kan in aanschaf zeer goedkoop zijn maar is vaak een verspilling van geld.

Een website kan onder meer gebruikt worden om de producten (of diensten) van uw bedrijf te presenteren. Dit is dan waardevolle informatie voor nieuwe bezoekers van uw website en voor de echte web surfers die op het web aan het "window shoppen" zijn. De website kan ook gebruikt worden voor een uitgebreide introductie van een nieuw product.

Basis Gegevens

Natuurlijk is het zo, dat een aantal basis gegevens eenvoudig en duidelijk moet worden weergegeven. Zo moet het niet nodig zijn dat een bezoeker lang moet zoeken naar dit soort gegevens. Basis gegevens zijn bijvoorbeeld het volledige adres, telefoonnummers, een e-mail adres of de openingstijden van een winkel. Ook mag een route kaart, met natuurlijk hierop aangegeven waar het beste geparkeerd kan worden, niet ontbreken.

Geld Verdienen of voor je Plezier

Misschien wil je wel geld gaan verdienen met een website en een webwinkel beginnen maar het kan natuurlijk ook je plezier zijn die je hebt aan het maken van een website. Het is tenslotte wel zo dat je heel veel mensen kunt bereiken en nieuwe hartverwarmende contacten kunt op doen.


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!