Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Webdesign

Web Construction

Uitgangspunt

Het uitgangspunt voor de Web Construction activiteiten zijn de resultaten van de Web Drafting activiteiten die bijvoorbeeld zijn vastgelegd in een presentatie en/of vertoond worden op een tijdelijk ingerichte website. Tijdens de Web Construction fase zal de web pagina worden ge´mplementeerd zodat deze op het World Wide Web beschikbaar komt voor iedereen.

Voortgang

De doorlooptijd van de Web Construction fase zal sterk afhangen van de grootte en complexheid van de website. Indien er voor gekozen is, kan de daadwerkelijke implementatie van de website worden gevolgd via internet op tijdelijk beschikbaar gestelde webspace.

Deze webspace moet natuurlijk niet voor iedereen toegankelijk worden. Zolang de website nog "Under Construction" is mag deze nog niet worden gezien door de zoekmachines en zichtbaar zijn voor iedereen.

Degelijk, Cross-Browser en Multi-Browser

Het webdesignburo zal (moeten) zorgen voor een degelijk ontwerp van uw website en hierbij zorg dragen dat de coderingen geheel volgens internationale standaarden zullen worden uitgevoerd. Alleen dan kan de garantie worden gegeven voor een probleemloos werkende website, onafhankelijk van het gebruikte programma om uw website te bekijken.

Uw website zal getest worden met de meest gebruikelijke web browsers zoals Windows Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome!

Windows
Internet Explorer

Mozilla
Firefox

Google
Chrome

Oplevering

Er zal een moment komen dat de constructie fase formeel op zijn einde loopt. Zorg dat u duidelijke afspraken maakt ten aanzien van garantie en zorg ervoor dat kleine wijzigingen en noodzakelijke aanpassingen zonder extra kosten uitgevoerd tot bijvoorbeeld 3 maanden na oplevering


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!