Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Waarom een Website

Webwinkel

Wat heb je Nodig?

Het lijkt me overduidelijk dat een website noodzakelijk is om een webwinkel te beginnen.
Wat je niet altijd nodig hebt is een duur pakket, tja, en wat je ook niet nodig hebt is een goedkoop pakket want dan krijg je er 1001 problemen bij in plaats van 1001 klanten!

Zelf een gelikte webwinkel maken met voorraadbeheer, een catalogus en automatische internetkassa etc etc is onbegonnen werk en is ook vaak helemaal niet nodig. Begin bescheiden. Op die manier kun je ook rustig bekijken of jouw idee van verkoop via een webwinkel aanslaat.

Hoe Begin Je

Begin met een gewone website, bouw de website met structuur zodat je zelf goed de verschillende pagina's kunt terugvinden, geef de pagina's logische/ functionele namen. Maak een knop "bestellen" bij ieder artikel en laat de bezoeker een on-line bestelformulier invullen. Worden er meerdere artikelen besteld, dan zul je ook meerdere formulieren ontvangen. Laat de koper wachten op een mailtje van jou. Je kunt ook meerdere bestellingen van dezelfde koper combineren.

Vervolgens stuur jij zelf een mailtje met een opsomming van de bestelling, de prijs en de verzendkosten en natuurlijk een bestelnummer. In deze "bestelopdracht bevestiging" vermeld je ook duidelijk het afleveradres en condities. Als het geld is overgemaakt met vermelding van het bestelnummer ga je tot verzending over. Wil je het netjes doen dan stuur je nog even een mailtje dat de bestelling is afgezonden en binnen x aantal dagen zal worden bezorgd.

Een Website Huren?

Je kunt ook een webwinkel huren. Een aanbieder die mij wel aanstaat is www.mijnwinkel.nl. Deze website komt mij eerlijk en duidelijk over. Ook zijn ze duidelijk wat de kosten zijn en wie zij zelf zijn. Ik zou er voor kiezen om eenvoudig te beginnen, zoals uitgelegd in de vorige paragraaf, en vervolgens te kiezen voor een pakket.

Advies: Ga 1 Avond in de Week bij de Pomp Werken!

Hou altijd in je achterhoofd, als je geen verstand hebt van webdesign ga dan niet aan de slag met gratis software. Denk je wel verstand van webdesign te hebben dan kun je voor een gratis pakket gaan. Maar 1 ding kan ik je verzekeren, je zult er heel veel uren in moeten steken. Heb je hier plezier aan, dan moet je dat doen maar bedenk wel dat je ook 1 avond in de maand bij de benzinepomp kunt werken. Dan heb je genoeg geld verdient om het mooiste pakket te huren en ... heb je al die andere avonden van de week vrij om echt die dingen te doen die je leuk vindt!


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!