Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Waarom een Website

Huwelijk

Aankondiging

Wat dacht je van een website om je aanstaande huwelijk aan te kondigen. Je kunt dan een referentie geven naar een website op de uitnodiging.

Huwelijksaanzoek

Of begin al met de website door je huwelijksaanzoek er op te plaatsen, of, wat dacht je ervan om alle jeugdfoto's (je weet wel van de foto's waar je nog die puistjes had of dat je zonodig moest huilen toen je bij Sinterklaas op schoot zat) op de website te plaatsen. Zo voorkom je in ieder geval dat familieleden een presentatie met de computer in elkaar gaan sleutelen en kamerhoog tijdens je bruiloftsfeest allerlei foto's gaan projecteren!

De website kan dan alle details bevatten van de huwelijksdag zoals locatie van het feest. Wie is de ceremoniemeester en hoe kom je hiermee in contact.

Op de website kun je dan ook ideeŽn opnemen voor de cadeautjes!

Toegangscode

Dit kun je zo mooi maken als je wilt. Je kunt de mensen uitnodigen met een toegangscode. Afhankelijk van de toegangscode worden de mensen uitgenodigd voor de receptie, of voor het grote feest 's avonds, tja of misschien alleen maar voor het openbare gedeelte in het stadhuis.

En natuurlijk kun je dan ook met de toegangscode toegang krijgen tot de foto's die niet geschikt waren voor publicatie aan het grote World-Wide-Web publiek.


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!