Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Waarom een Website

NAW

Het Minimum

Dit staat voor:
- Naam
- Adres
- Woonplaats.
Dit staat voor de minimum gegevens die je snel moet kunnen vinden op een website.

Het klinkt misschien verkeerd, maar wees niet te toegefelijk met het doorgeven van gegevens aan de startpagina's of portaals. Het resultaat zal zijn dat de portaal pagina zal worden gevonden en uw website komt onderaan de pagina te staan.

Pas op met Link Verzamel Pagina's

Natuurlijk mag je als bedrijf niet missen in de Gouden Gids, maar al die andere link verzamelwebsites moet je verre van blijven. Vaak het is het ook mogelijk om een aantal bedrijfsgegevens zonder kosten toe te voegen. Doe dit niet!

Zoeken en Gevonden Worden

Als iemand zoekt naar "garage deventer" dan is het goed dat er een lijst komt met garages in Deventer, daar wil je dan ook graag tussen staan. Als je op het portaal meer bedrijfsspecifieke gegevens plaatst, en je vermeld natuurlijk die services of productie die jouw garage uniek maken, dan wordt de portaal pagina gevonden. Had je deze gegevens niet doorgegeven aan het portaal dan was de zoekopdracht op jouw eigen website uitgekomen, en dit is wat je wilt.

Gesponsorde Links

Vaak bevatten de portaals ook gesponsorde links, die worden opvallend vertoond. Hoe meer gegevens je dus doorgeeft, hoe meer bezoekers er op het portaal komen met als resultaat dat het aantal bezoekers van de gesponsorde links toeneemt.


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!