Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Waarom een Website

Valentijnsdag

Verrassing

Yep, dit kan ook een prachtig en origineel cadeau zijn! Verklaar je liefde in de vorm van een website. Bedenk wel dat iedereen kan meekijken als je zonder toegangscode werkt.

Zet de website on-line op Valentijnsdag (14 februari)!

Gedicht en Bloemen

Je kunt natuurlijk een mooie kaart sturen met een eigen geschreven gedicht, maar ja, daar praat later niemand meer over. Die mooie kaart moet je natuurlijk nog steeds sturen, maar doe er dan een referentie naar een website in met een toegangscode. Je zult zien dat het nooit wordt vergeten!

En bedenk wel dat een bos bloemen op een website heel mooi kan zijn, maar je scoort pas echt als je dan ook echt met deze bos bloemen voor de deur staat. Alleen een bloemen vertonen op een website is wel heel erg mager en goedkoop.

Maak er een Spelletje van

Na het inloggen kun je ook een hint (of een raadsel) plaatsen. Uiteindelijk kan er een ballonvaart een bioscoopkaartje maar misschien ook wel het huwelijksaanzoek achter zitten. Op die manier kun je er een perfecte Valentijnsdag van maken. Misschien wordt het wel een raadseldag en vertoon je afhankelijk van het tijdstip een hint (of een foto). naarmate de dag verloopt wordt het steeds duidelijker wat de verrassing voor de avond (of het weekeinde wordt).


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!