Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Window Presentaties

Simple Viewer

Zeer Flexibel

Een zeer fraaie mogelijkheid is het vertonen van de foto's met behulp van Simple Viewer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van "preloading" waardoor je niet zo lang op het vertonen van de foto hoeft te wachten.

Deze viewer maakt gebruik van Flash. Dit kan als een nadeel worden gezien maar tegenwoordig heeft iedereen wel Flash op zijn computer geinstalleerd.

Bouwen van de Gallerij

Je kunt gebruikt maken van een tool om de website te bouwen. Dit is het tool svManager. Hierdoor wordt veel werk uit handen genomen.

Resultaat

Ik heb een 20 tal foto's gebruikt om een voorbeeld te maken. Van het tool bestaat ook een pro versie waar je meer mogelijkheden mee hebt. Zo zit er op de vrij verkrijgbare versie een limiet op het aantal foto's in een gallerij.

De limiet staat op 50. Mijn inziens is dit een goed aantal om je foto presentatie toe te beperken. Het is zeer fraai dat het formaat van de afbeelding aangepast wordt aan de grootte van het venster.

Starten

Klik op deze link om de SimpleViewer demo te starten. Probeer het maar eens, er is gekozen voor de classic gallerij style!

Bij dit voorbeeld is gekozen voor de gallerij style Modern en bij dit voorbeeld is gekozen voor de gallerij style Compact. Bij deze indeling komen de commentaren bij de foto's in een ruimte aan de onderkant van de foto te staan. De tekst wordt pas vertoond als de cursor over de foto wordt bewogen.
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!