Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Window Presentaties

Misdadig Gemeen

Soms krijgen de wat jongere (en de enigszins oudere) webgebruiker wel eens te horen "hoe kun je daar nu op klikken!" Nou ik weet wel hoe het fout kan gaan. U wordt bewust misleid, een uiterst gemene en misdadige houding die niet op het World Wide Web thuis hoort. Deze is er tenslotte voor u. Toen op 30 april 1993 bekend werd gemaakt dat het WWW voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn, zonder kosten, was het niet de bedoeling om de gebruiker te bedonderen maar om de gebruiker te voorzien van informatie.

Kijk eens naar onderstaand pop-up windown:Nou, weet al waar je op moet klikken? "ok" of op "cancel". Ik zou het niet weten en heb toch al heel wat web pagina's in mijn webleven bezocht. Er is maar één belangrijke toetsen combinatie die je altijd moet onthouden.

Met deze toetsencombinatie wordt het venter gesloten. Dus over en uit, gewoon net zo lang de "ALT" toets en "F4" toets tegelijk indrukken (eerst "ALT" en dan de "F4" toets indrukken en weer loslaten) totdat het scherm leeg is. Uiteindelijk wordt met dezelfde toetsencombinatie windows afgesloten. Dat is natuurlijk het moment dat je moet stoppen want anders sluit je windows af.
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!