Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Web Page Add-On's

Nieuws op uw site

Nieuws.Nl

Door website www.nieuws.nl worden verschillende mogelijkheden geboden. Hiernaast zie je de top 5 van het binnenlandse nieuws. Deze headlines mogen gratis op een website worden geplaatst.


Door middel van parameters is het mogelijk de presentatie van de informatie aan te passen aan het kleuren schema van de web site. Bovenstaand voorbeeld is met Tahoma font en het voorbeeld hiernaast is weergegeven met het Verdana font. Deze keer wordt de top 6 met nieuws op het gebied van muziek gepresenteerd.


Van dezelfde site komt een gecombineerde link met weer en file informatie. Bedenk dat dit soort informatie ook in de kantlijn kan worden weergegeven. Dit als service aan de bezoeker van uw webpagina.


Van dezelfde site komt de fraaie nieuwsbanner die hieronder staat.Nu.Nl

Onderstaand zijn een aantal mogelijkheden die door de nieuwssite nu.nl worden geboden. Deze informatie wordt beschikbaar gesteld in de vorm van een applet die op de site geplaatst moet worden.

Onderstaande banner geeft de headlines weer van alle onderdelen. Blijf even kijken om te zien dat deze nieuws banner gaat rouleren. Als de pagina wordt geladen dan starten ze allemaal op hetzelfde punt.

;

roulerend

;

algemene binnen- en buitenlandse nieuws

;

IT- en Internet nieuws

;

economienieuws

;

sportnieuws

Het valt wel op dat het regelmatig zeer lang duurt voordat bovenstaande banners van nu.nl zijn geladen. Indien dit vaker voorkomt zullen we dit idee van deze site verwijderen. Indien je als bezoeker dezelfde ervaring hebt stuur dan even een mailtje naar de webmaster van d4w3.nl


RTL4.Nl

Onderstaande banner spreekt voor zichzelf

<A HREF="" TARGET="_blank"><IMG SRC="http://www.rtl.nl/components/library/intern_banners/rtlnieuws/banner_rtlnieuws.gif" width="468" height="60" BORDER="0"/></A>

Luchtvaartnieuws.Nl

Nationaal en internationaal luchtvaartnieuws kan van deze site worden verkregen en worden opgenomen op een pagina.

Het script zorgt ervoor dat de pagina in een nieuw venster wordt vertoond. Ik heb de achtergrond een kleurtje gegeven zodat duidelijk is welke informatie van de site luchtvaartnieuws.nl komt.


Honger gekregen? Probeer het eens!
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!