Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Bekende Voutjes

Niet Werkende Links

Wees zuinig met het opnemen van links op uw website naar andere websites. U heeft niet de controle over de verwijzing. Vaak is het zo dat links in de loop van de tijd veranderen en zal de bezoeker naar een dode (dus niet bestaande) link worden verwezen. Naar mijn gevoel staat "dode links" op nummer 1 op de lijst van web ergernissen.

Wanneer je toch een link wil opnemen doe dit dan altijd naar de hoofdpagina van webiste. Wil je toch graag linken naar één van de onderliggende pagina's, vermeld dan altijd ook de naam van de website. Als de deeplink niet werkt heeft de bezoeker altijd nog de kans om zelf e.e.a. uit te zoeken.

Sommige sites zijn er op ingericht. Een voorbeeld is www.tabellenboekje.nl. De webmaster van deze site geeft aan welke link je moet opnemen om juist die tabel te vertonen die jij wil zien! De webmaster geeft het ook duidelijk aan op de website dat de links niet zullen veranderen. Dit is wel zo handig als je als student een linkje wil opnemen op je website of in je document. Dit is opmerkelijk en uniek op het internet!
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!