Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Flash

Noodzaak voor Animaties?

Overbodig

Vaak worden er geheel overbodig grafische onderdelen toegevoegd zonder dat deze een functionele toevoeging zijn van de website. Let maar eens op, er wordt zelfs gebruik gemaakt van geluiden die op den duur alleen maar storend werken.

FLASH is natuurlijk wel een sterke tooling om animaties te maken. Hiernaast staat een voorbeeld. Deze eenvoudige animatie kan op een website gebruikt worden ter ondersteuning.

Design4W3 kan op verzoek FLASH animaties verzorgen waarbij gebruik wordt gemaakt van uw eigen logo of product. Een eenvoudige animatie ontwerpen, zoals hiernaast wordt vertoond, kost 60,- tot 90,-.

Flash Plug-In

Standaard is het niet mogelijk om een flash animatie op een website te vertonen. Dit kan alleen als er een plug-in voor de flash animatie in de browser wordt geinstalleerd. Een plug-in is een uitbreiding van de browser functionaliteit.

Sommige mensen willen de plug-in's niet installeren. Dan is het ook niet mogelijk om flash animaties te vertonen. Door het installeren van plug-in's wordt het steeds onduidelijker wat er allemaal aan programma's op je computer staan. Het kan ook voorkomen dat je een ongewenste plug-in aan het downloaden bent.

Er worden ook complete websites met flash gebouwd. Je herkend ze vaak door de ronde vormen en dat je even moet wachter voordat de website is geladen.
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!