Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.nl

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.nl

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.nl

Content Management System (CMS)

Oplossing

Wat kan eenvoudig?

Het is redelijk eenvoudig om een gebruiker een pagina zelf te laten wijzigen via een web interface. En dit kan zonder dat er een complex CMS (al dan niet gratis of heel duur gekocht) op de site moet worden geplaatst. Denk b.v. aan een venster op de start pagina waar even snel en vaak wisselende reclame weekaanbieding in moet staan. Hier is geen complexe CMS voor nodig. Het even snel een gratis CMS op een website plaatsen is niet mogelijk.

Als het iemands hobby is om honderden uren te steken aan het aan de praat brengen van een stuk software wat door een grote groep mensen als collectief is ontwikkeld om vervolgens te ontdekken dat tegen de tijd de het een beetje werkt er alweer een nieuwe versie beschikbaar is, nou dan moet je dat maar doen. Ik neem aan dat je plezier aan je hobby beleeft!

MsWord HTML

Yep, dat bestaat in mijn ogen ook. Dat is een speciaal soort van HTML code die absoluut niet te onderhouden is. De vertoning van het MsWord in de webbrowser komt redelijk overeen met de vertoning van het document in MsWord. Echter de HTML code is zeer onderhoudONvriendelijk en er is geen beginnen aan.

Als webmaster kun je van dit soort code beter alleen de tekst copieren en de pagina opnieuw opzetten met correcte HTML formattering. Verder is het levensgevaarlijk om MsExcel of MsWord documenten in HTML code in een webpagina op te nemen omdat er heel veel, misschien wel zeer vertrouwelijke informatie, als commentaar wordt opgenomen in de HTML bestanden. Nooit doen dus is mijn advies.
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!